“Din virksomhed har brug for branding for at tiltrække de helt rigtige kunder, så du kan sælge på autopilot – uden at skulle råbe
KOM-OG-KØB.”

Kendte brands, som jeg har arbejdet med:

Få mig som Brandmentor & Designer - dine 3 muligheder:

1:1 Branding session

...er til dig, der har brug for en effektiv time, hvor du får konkrete her-og-nu løsninger til optimering af dit brand, eller din branding og markedsføring.

1:1 Brandmentor forløb

...er til dig, der har brug for personlig sparring, over en periode, til at sætte fut i din branding og markedsføringen, så du kan få skabt den røde tråd, og sælge til din idealkunde uden at råbe "Kom-og-køb".

1:1 Brandmentor all-in forløb

...all-in er til dig, der har brug for en komplet brandstrategi fra a-z, hvor vi sammen over 3 mdr. får lagt køreplan for din branding og min hjælp til at eksekvere din markedsføring. Vi har samtidig løbende online rådgivning.

Hvem er jeg...?

“Som din Brandspecialist, -designer og -mentor skal du vide, at jeg har et hjerte der banker for branding, en hjerne der tænker i digital marketing og min superkræft er grafisk design. 

Men min mission er at hjælpe dig med at finde retningen og planen, som passer til dig og dit brand – så du kan få succes, fordi vi sammen har optimeret dit arbejde med din markedsføring og kommunikation, så du samtidig sparer tid og kan koncentrere dig om det dit hjerte banker for”.

1:1 BRANDING SESSION

Denne sessionen får vi kigget på hvordan du kan forbedre din branding og markedsføring og du får svar på dine spørgsmål herom.


På et online 60 minutters møde får du alle mine råd til, hvordan du kan bruge din visuelle identitet, sociale medier, storytelling og en markedsføringsplan i din virksomhed.

Vi løser her-og-nu blokader vedr. din branding og markedsføring og du får min rådgivning og en konkret køreplan, så du ved hvor du skal starte når de 60 min. er gået.

Eksempel på spørgsmål du får svar på:

  • Hvordan du skaber den røde tråd og får styr på hvordan du skal bruge dit logo, farver, skrifttyper og billeder.
  • Hvilke sociale medier, som passer til dig og samtidig kan fange din idealkunder.
  • Introduktion til Canva, som kan spare dig for oceaner af tid på udvikling af content.
  • Hvordan du tiltrækker følgere, og konverterer dem til kunder på sociale medier.
  • Hvilke historier du skal bruge i din markedsføring.
  • Hvordan du laver en markedsføringsplan eller contentplan, så du er synlig for de rigtige kunder.
Inden vores 60 min. session har jeg researchet på dig, din virksomhed og dit markedet, så jeg er klædt på til at rådgive dig. Derfor skal du inden mødet udfylde mit briefingsskema, hvor du samtidig tager stilling til hvad dine største udfordringer er lige nu.

SESSIONEN INDEHOLDER:

60 min. 1:1 online session hvor vi løser udfordringer du står med via et online-møde. 

Briefingsskema som du udfylder forud for mødet med hvem er du, og hvad er dine mål.

Jeg tager et dyk ned i din branche og researcher på dig og din virksomhed, så min rådgivning er effektiv og konkret. 

Det bliver 60 min. med fart på, så min erfaring er at du får brug for en skriftlig opsummering efter sessionen, som du kan vende retur til når hverdagen løber derudad. 

Du har mulighed for at vælge at få tilsendt en videooptagelse af vores  sessionen (det er valgfrit) – igen fordi, så kan du vende retur til optagelsen når hverdagen løber derudad. 

Pris 2.230 kr. + moms

1:1 BRANDMENTOR FORLØB

Som selvstændig skal du have mange hatte på, og ofte hatte som du ikke har kendskab til.

Brandmentor forløbet er til dig, som har brug for personlig rådgivning til at gøre dit brand professionel, relevant og tiltrække din idealkunde, så du kan sælge uden at skulle råbe “Kom-og-Køb”.

På dette forløb arbejder vi med dit brandfundament strategisk og visuelt, så du kan bygge know-like-trust hos din idealkunde👇🏼 

Know: Skaber du ved at være tilstede igennem dit brandunivers på fx. Instagram.
Like: Er når din idealkunde har fået ”Know” om dig, så finder de ud af om de kan lide dig igennem følelser/værdier du står for, dit visuelle brandunivers og ved at de kan lide dit indhold – det er her de begynder at følge på Sociale Medier.
Trust: De stoler på dig nu og begynder at interagere med dig, og måske vælger de at kontakte dig. 

Det er først når du har fået idealkunden med på ovenstående rejse, at du kan sige ”Hej” til dem i dit ordresystem og derfor skal vi finde frem til dit brandfundament strategisk og visuelt.

Uanset hvad så tager hver session udgangspunkt i hvilke problemer og udfordringer, som du står overfor lige nu, så hver session sender dig afsted med en konkret plan. 

Løbende vil jeg komme med anbefalinger til, hvordan du kan optimere og effektiviseret dit arbejde med branding og markedsføring (herunder Sociale Medier).

Du får 100% masser af hep, feedback og spørgsmål til refleksion, som skal klæde dig på til at håndtere din branding og marketing på egen hånd efter forløbet.

FORLØBET INDEHOLDER:

5 online sessioner á 60 minutters varighed, hvor vi løser udfordringer du står overfor via et online-møde. 

Briefingsskema som du udfylder forud for mødet med hvem er du, og hvad er dine mål.

Jeg tager et dyk ned i din branche og researcher på dig og din virksomhed, så min rådgivning er effektiv og konkret.

Du har løbende mulighed for feedback/svar via mail mellem sessionerne. Det gælder om at holde momentum, så du ikke skal vente til vores online-møde.

Der er altid fart på vores online-møder og derfor får du altid en skriftlig opsummering, to-do-liste og videooptagelse af sessionen efter hver møde, så du hurtigt kan komme videre.

Jeg bliver din personlige Brandmentor og jeg afmystificere, stopper usikkerhed og guide dig til at stå stærkt i dit brand og din markedsføring. Derfor vil du også blive præsenteret for metoder og værktøjer der skaber struktur, effektivisere gør det nemmere at arbejde med din markedsføring.

Pris for din investering 7.825 kr. + moms
(Du har mulighed for månedlig ratebetaling – 3 rater á kr. 2.608 kr. + moms).

1:1 BRANDMENTOR ALL-IN FORLØB

Mit ALL-IN brandmentor forløb er til dig, der har brug for en komplet brandstrategi, hvor du udover min faste rådgivning, får skabt en konkret køreplan for din virksomheds branding og hjælp til at eksekvere din markedsføring.

I forløbet har vi fokus på at optimere din virksomhed, så du kan udnytte det fulde potentiale af din visuelle identitet, storytelling og markedsføring. Du har måske brug for rådgivning omkring udvikling af dit brand – måske står du overfor et skifte i din virksomhed i forhold til dine produkter, din kundetype eller din prissætning, hvor du har brug for at hele dit fundament og din markedsføring skal geares op til et nyt niveau. Du får 5 sessioner, hvor vi gennemgår din virksomheds situation og lægger en klar køreplan for fremtiden.

Udover de fem sessioner, får du en komplet brand- og markedsføringsstrategi med konkrete ideer til din markedsføring inkl. 30 forslag til, hvad du kan dele på Instagram, Facebook og LinkedIn samt 12 designskabeloner til dine opslag. Det gør, at du aldrig mere behøver bekymre dig og bruge tid på at sætte dig ind i, hvor du skal være synlig i din markedsføring og hvad du skal dele af indhold.

Forløbet er til dig, der ikke har brug for guides – men vil have en brandguide, som du kan slå op i, så du kan spare tid og skabe et overblik i det daglige til at skabe endnu bedre resultater i din virksomhed.

FORLØBET INDEHOLDER:

Klippekort til 5 online sessioner á 60 minutters varighed. Hvert møde afholdes 1:1, dvs. kun dig og mig i vores private online-mødelokale på Zoom eller over telefon. Vi mødes som udgangspunkt hver 2-3. uge, så du hele tiden oplever fremdrift og har adgang til sparring. Sessionerne kan fordeles over 3 måneder.

Skræddersyet brand- og markedsføringsstrategi: en guide, der beskriver dit brand og hvordan det du står for og hjælper dine kunder med, kan præsenteres på en måde der tiltrækker dine idealkunder, inkl. konkrete ideer til din markedsføring.

30 forslag til, hvad du kan dele på Instagram, Facebook og LinkedIn: ideer til opslag og stories, der rammer din idealkundes interesser og gør at de lærer dit brand bedre at kende.

12 designskabeloner til dine opslag: (Canva) skabeloner tilpasset din virksomheds visuelle udtryk, som du kan klippe klistre i, når du skal lave opslag til sociale medier.

Mulighed for feedback eller svar på mail mellem sessionerne. Det sikrer, at du ikke behøver vente til næste session, men kan komme videre indenfor få dage. Tidsforbruget fratrækkes dit klippekort.

Skriftlig opsummering efter hver session, der giver dig overblik over, hvad vi har talt om og hvordan vi kommer videre.

Videooptagelse af sessionerne (hvis du ønsker det) så du altid kan gense eller genhører vores samtaler og de løsninger, som vi i fællesskab kom frem til. Med en videooptagelse er du fri for at bruge vores sparsomme tid sammen på at tage en masse noter.

Pris for din investering 23.975 kr. + moms
(Du har mulighed for månedlig ratebetaling – 3 rater á 7.991,50 kr. + moms)

Er du i tvivl om, hvad der passer til dig?

Ingen spørgsmål er dumme hos mig…!
Jeg vil hellere tage en uforpligtende snak, hvor vi kigger på dine spørgsmål, så du får overblik og vished om, hvad der skal til for at forbedre din virksomhed.

 

 

Lad os tage et gratis afklaringssamtale, så kan vi finde ud af om jeg kan hjælpe dig👇🏼